nav-left cat-right
cat-right

Tips til at prise herren

bayvantic vet med24.dkHer er et par simple råd til hvordan du kommer i gang med at prise herren, mens du bære rundt på dit barn i en bæresele eller slynge. Men også hvis du bare sidder stille i kirken og nyder en god prædiken.

1.Begynd med at tænke på at bede, såsom:

“Hvor meget du, Oh Gud, har gjort for mig fra dag til dag indtil dette øjeblik. Herre, du har al magt til at påvirke mit liv.”
“Jeg føler du arbejder gennem mig, jeg vil lade min ros tage form, mens værdifulde, fredelige aktioner og vende min vrede (eller raseri) til højere formål.”.

Guide din vrede: “. For et konstruktiv, kærlig formål og udtryk vil jeg ikke lade det blive hævngerrig eller hadefuldt”

2. Tænk på Jesu liv:

“Jeg ophøje dig til at tage form af en mand til at dø på korset i soning for mine synder og stiger igen, således at jeg måske kan få del i dit liv”.

3. Lad bevidstheden suge ind og berige dig:

“Jeg priser dig for det daglige liv og indser, at du har givet dig selv, og bringer taknemmelighed for din kærlighed, der er over alt i mit liv.” Prøv at sige:

“Jeg vil ikke være bange for at indrømme mine begrænsede forståelser af fakta og sandhed”.

“Jeg priser dig, at min læring (og forskning) er en individuel rejse, som jeg ikke foretage alt på min egen i Bibelen, men med trosfæller og Helligånden til at give en større for at mine tanker”. Læs mere om dette her på Denne hjemmeside

4.Start navngivning kvaliteter eller attributter til Gud, f.eks.:

“Du er mægtig!”, “Du er Almægtig, min Fader, min Herre!”, “Du er alt og i alle.”

5.Tak Ham:

“Jeg takker dig for alle ting (store og små) i mit liv, du har givet alle ting for min glæde.”, Prøv at sige noget rosende højt. “Jeg takker og ærer Dig, Oh Fader, Gud, for gaven og skønheden, skabelse og til at skabe, og som opfylder mit liv til din vilje.”

6. Udnyt skabelse for din velsignede Gud, f.eks:

“Himlen og havet, pris Herren”, “Lad alt, hvad der er i mig velsigne Herren.”

7.Lad ham tage over

Lige som du udtrykker din dybe kærlighed til Gud og “Jeg priser dig, Herre, for bebo ros af dit folk”

8.Gøre ting for andre
Gør som Jesus sagde “Hvad du gør med den mindste af disse små du gøre for mig.” Og, Isiah sagde: “Er det ikke den ros, han har valgt [for sig selv eller som bayvantic vet]:. Prise Herren ved at besøge og dele dine varer og de gode nyheder om evangeliet med de fattige – især enker og forældreløse børn”

9. Velsigne herren.
Ske Hans vilje og velsigne hans arbejde sammen til den ultimative succes i dit bønsliv.

10. Lav en bøn tidsskrift,

Du vil blive velsignet, når du se status for dine bønner og roser i alle områder af livet.

11.Ros ham gennem stormene i dit liv:

“Jeg priser dig, Fader Gud, at du er og vil altid være der for mig, for at hjælpe og give mig fred og trøst Din plan for os er større end jeg kan realisere eller endda forestille sig. . rose dig og ly af din arm giver mig selvtillid. ”