nav-left cat-right
cat-right

Tilbeder du herren for de rigtige grunde?

briketter, træbriketter og brænde til opvarmning af hjemmetOfte folk tilbede Herren for de forkerte grunde og ikke kan se hele billedet. Grunden til at vi give ros til ham er vores fordi han skabt mig og den verden, vi somme tider tager for givet. Dette er den virkelige grund til, at vi dedikerer os til ham, og føler os privilegeret at være i hans nærvær. Herren beder os om at tilbede ham selv i de hårdeste tider og tjener sit formål. Det er en måde for os at bære på hans budskab og takke ham for alt, hvad jeg har givet. Denne meddelelse er tabt for nogle fordi de ikke åbner helt, og lad Gud sig ind deres liv. Jeg elsker naturen og jorden og derfor var jeg for en uge side på Agromek messen i Herning. Agromek messen er en landbrugs messe med alt det nyeste inden for traktorer, marksprøjter, malkemaskiner og meget mere. Alt sammen dejlige redskaber som vi har fået af herren. Jeg talte med Lars fra Danfoil om deres nyeste marksprøjte og han fortalte i store detaljer om hvordan den virkede, det var rigtigt spændende at høre.

Mange gange folk tilbede Herren er ikke fordi de takke ham for alt, hvad jeg har angivet, men fordi de vil have noget til gengæld. De søger hans hånd, og hvad jeg kan gøre for dem. Det egentlige formål med tilbedelse er at sole sig i Herrens herlighed og fejre ham. Hvis du kun søger Gud til at erhverve noget, så indsatsen er tom. Så snart du modtager, hvad der søges efter, vil du ikke tilbede hans tilstedeværelse igen, indtil noget er brug igen. Det er ikke, hvad Herren ønsker. Han ønsker, at være taknemmelige for det hver dag og fuldstændig engagement, vil jeg være med dig hver dag skinner sit lys på dit liv. Alt sammen noget som man kan gøre mens man går med sit barn i sin bæresele, eller babyslynge. Noget af det bedste inden for babyudstyr hvis du spørger mig. Det er så effektivt at bære rundt på sit barn i en baby slynge, frem for at gå med ham i sin barnevogn. Læs også Vælg det bedste babyudstyr til en nydøbt

I stedet for at tilbede Gud til at modtage noget, hvorfor så ikke gøre det, fordi du er taknemlig for den gave, jeg allerede har givet. Herren gav dig livet og gjort det muligt for dig at stå foran ham. Dette er grunden til, hvorfor du bør tjene og rose ham. Jeg har, er, hvorfor du vågner op hver morgen og tage det første åndedrag og for alt andet i dit liv. Bøn og tilbedelse er en åndelig forbindelse med vores skaber – hvad enten han har skabt os eller den moderne marksprøjte jeg så hos agromek sidste uge. Mens leve et godt liv, og med tro Kan resultere i belønninger. Dette bør ikke være den vigtigste motivation for at tilbede Gud.

Hvis du har problemer, og du har brug for hjælp, kan du bruge bøn til at tale til ham og bede for ham til at guide dig. Bøn er din måde at kommunikere med ham. Der er en forskel mellem at tilbede Gud og gør det for noget, fordi du er taknemmelig. Når du kun accepterer ham om noget til gengæld, den gestus er ikke rigtig åndelige. Du vil prise ham for en kort tid og derefter gå væk. Dette er ikke, hvad Herren Beregnet og belønninger du modtager for denne delvise engagement kan være meget kortvarig.

Spørg dig selv, hvorfor du tilbeder og rose ham? Er du gør det for de rigtige grunde ? Vurdere den måde, du tilbeder ham og mængden af ​​dedikation involveret. Herren kan gøre så mange ting, hvis du virkelig lade ham ind i dit hjerte og følg din kaldelse. Ved at tjene ham, du er lovet at gå med ham i himlen. Dette er den største gave, du kan modtage.

Jeg syntes lige at jeg vil henvise til nogle af de spændende produkter som traktorer og marksprøjter jeg så på årets Agromek messe så i selv kan se hvad jeg taler om.

Kilder:
Danfoil A/S