nav-left cat-right
cat-right

Så mange penge kan du spare med en e cig

Kan man spare penge på E Gadget cig

Det er usundt at ryge. Men at blive sundere er ikke den eneste grund til, at det kan være attraktivt for dig at kvitte smøgerne en gang for alle. Det er nemlig ikke kun dit og andres helbred, der bliver beriget, hvis du vælger at smide cigaretterne på hylden. Du kan faktisk selv gå hen og få en del flere penge på lommen, hvis du vælger at skifte cigaretterne ud med en e cig. Og ville det ikke være rart at få en ekstra skilling ind på kontoen, samtidig med at du vil kunne trække vejret igen?

Hvis du tænker over det, så er det faktisk utroligt mange penge, der bliver røget for hvert evigt eneste år. Og det er selvom vi kun kigger på lille bitte Danmark. Hvis vi tager en normal gennemsnitsfamilie, hvor begge forældre eventuelt ryger, samt måske deres ældste barn. Det vil sige tre personer i husstanden, som er rygere. Hvis alle tre ryger en pakke cigaretter om dagen, og vi siger at en pakke koster omkring de 40,- kroner, så er det altså næsten 44.000,- kroner, som en enkelt husstand kan bruge udelukkende på smøger om året.

Er e cig ikke bare en ny dille?

Hvis du blot bor for dig selv, og du er den eneste ryger i husstanden, så er det stadig 14.600 kroner, du vil kunne spare om året, hvis du stoppede med at ryge. Hvis du derimod vælger at skifte over til en e gadget, så ville du stadig skulle bruge lidt penge på den, men det ville ikke nærme sig de næsten 15.000 kroner om året, som det ville koste for dig at ryge helt almindelige cigaretter. Du ville nok ikke engang nærme dig de 1.000 kroner om året i udgifter. Så det er jo også en pæn besparelse at kunne tage med sig.

For det koster nemlig ikke særlig meget at købe sig en e Gadget efterhånden. I starten, da det var en helt ny gadget, som næsten ingen mennesker kendte til, kostede den selvfølgelig en halv bondegård. Men efterhånden som efterspørgslen er blevet stor, så er der også kommet rigtig stor konkurrence på markedet, og butikkerne kæmper alle om kunderne, så priserne er efterhånden meget overkommelige. Og hvis du ikke bruger penge på cigaretter, så vil du hurtigt kunne få skrabet pengene sammen til at købe dig en e cig. Faktisk vil du nok kunne have råd til det i løbet af den første uges tid. Mens man f.eks. går med sit barn i sin baby bæresele eller slynge. Det gælder om at finde den rette type babyudstyr, frem for automatisk at bruge en barnevogn eller klapvogn frem for bæreseler og slynger.

Se hjemmesiden her om babyudstyr og barnevogne

Så hvis din husstand godt kunne bruge over 40.000 kroner ekstra om året, så vil det helt klart kunne anbefales, at du får dine familiemedlemmer med på el cigaret bølgen, og kommer i gang med at udforske det univers. I vil alle sammen får en generelt bedre sundhed, og derudover ville i kunne bruge de mange ekstra penge på en fælles ferie eller lignende. Brug det eventuelt til at fejre, at I er blevet røgfrie. Og mon ikke man vil kunne finde en meget pæn sommerferie for ekstra 40.000 kroner? Det ville jeg i hvert fald ikke have noget problem med.